DEGUSTAČNÍ VEČEŘE – PÁROVÁNÍ S ARCHIVNÍMI VÍNY

charakter akce

Po delší době jsme připravili párování archivních vín s jídly, tentokrát jsme se rozhodli pro vynikající smíchovskou restauraci CJ26. Přijďte ochutnat jaké párování připravil šéfkuchař pan Karel Caldr k Champagne 2006, Veltlínu z Wachau 2007, bílému Bordeaux 2004, červenému Bordeaux 2005, toskánskému Brunellu 2004 a červenému burgundskému 1976.

seznam degustovaných vín

 

Champagne 2006, Henriot +

Risotto ze stařené rýže acquerello s houbami (amuse bouche)

__________________________________________________

Grüner Veltliner Smaragd Rotes Tor 2007, Franz Hirtzberger, Wachau +

Mušle svatého Jakuba s pikantní křupavou zeleninou

__________________________________________________

Brunello di Montalcino 2004, Cupano, Toskánsko +

Křepelka s brokolicovým flanem, lanýž demi-glace

__________________________________________________

Ch. Pape Clement (bílé) 2004, Bordeaux +

Foie gras zmrzlina, yuzu kaviár (amuse bouche)

__________________________________________________

Ch. Carbonnieux 2005 (červené), Bordeaux +

Severoněmecké wagyu rib eye, kořenová zelenina, smržová omáčka

__________________________________________________

Beaune Les Epenottes 1er Cru 1976 (červené), Parent, Burgundsko + 

Carpaccio US Prime hovězí svíčková, parmazán (amuse bouche)

foto
datum konání
14. 10. 2022
čas
18:30
délka
3 h
organizátor
Rare Wine
místo konání
CJ26 Restaurant
CJ26 Restaurant
Grafická 26, Praha 5 - Smíchov
https://www.cj26.cz/
kapacita osob:
22
počet volných míst
21
cena na osobu
5 200,- Kč
Druhý termín degustační večeře
© Rare Wine 2022 / all rights reserved
Design, koncepce, výroba: HMS design

Prohlašuji, že jsem starší 18-ti let a jsem si vědom, že tyto stránky obsahují informace o alkoholických nápojích.

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.
Více informací v zásadách zpracování osobních údajů.