Degustační menu:
Marinované mušle Sv. Jakuba, kaviár, salicornia, citron, ředkev
+
Savennieres Coulee de Serrant 2001, Nicolas Joly, Loira, Francie
-------------------------------------------------------------------------
Ryba Sv. Petra, ananas, artyčok
+
Langhe Bricco Rovella (Sauvignon Blanc) 1998, Parusso, Piemonte, Itálie
-------------------------------------------------------------------------
Holub, řepa, růžičková kapusta, batátové puré, balsamico
+
Pommard Grand Clos des Epenots 1er Cru 1999, de Courcel, Burgundsko, Francie
-------------------------------------------------------------------------
Dančí hřbet, kaštan, černá kapusta, sezónní houba, sušený šípek
+
Brunello di Montalcino 1999, Lisini, Toskánsko, Itálie
-------------------------------------------------------------------------
Jablka, bílá čokoláda s červeným pepřem, listové těsto, skořice
+
Riesling EG St. Nikolaus 2004, Kunz, Rheingau, Německo