Jídelní a vinný lístek
Pstruh, křenový créme fraiche, krášek, kopr, křupavá pohanka
+
Avizoise Blanc de Blancs Grand Cru Brut 1989, Agrapart & Fils, Champagne, Francie
________________________________________________________________
Vejce, hrášek, kozí sýr, petržel, holandská omáčka
+
Puligny- Montrachet 1er Cru Champ Gain 2004, Olivier Leflaive, Burgundsko, Francie
________________________________________________________________
Variace klobás a bůčku
+
Cassiano 2004, Manincor, Alto Adige, Itálie
________________________________________________________________
Variace hovězího: řez Wagyu a US Beef Prime, cuketa, mrkev, celer
+
Chateauneuf du Pape 1995, Ch. Beaucastel, Rhona, Francie (k US Beef Prime)
Le Reverdy Hermitage blanc 2005, Ferraton, Rhona, Francie (k Wagyu)
________________________________________________________________
Domácí francouzský koláč, mandarinky
+
Eitelsbacher Karthäuserhofberg Riesling Auslese 1990, Karthäuserhof, Mosela, Německo