DEGUSTAČNÍ VEČEŘE RARE WINE

seznam degustovaných vín

Tartar- krevety a mušle, yuzu, kaviár z mořských řas
+
Ruinart Brut 1998, Champagne, Francie

Křepelčí závitek (houska a bylinky) topinambur purée, lehká jus omáčka
+
Chassagne-Montrachet Morgeot 1er Cru 1995, Girardin, Burgundsko, Francie

Mořský okoun, černé rizoto, beure rouge omáčka
+
Exception Sancerre Rouge 2000, P. Jolivet, Loira, Francie

Jelen Sika, lardo, brambor plněný kolenem, černý kořen, perigord omáčka
+
Cornas Le Champerlose 2001, Courbis, Rhona, Francie

Maracuja krém, marinované mango, purée z lesních jahod
+
Urziger Wurtzgartner Riesling Spatlese 2004, K. Erbst, Mosela, Německo

zhodnocení degustace

Jako nejlepší párování bylo vyhodnocen dezert z maracuji a moselský ryzlink následovaný krevetovým tartarem a Champagne. Na třetím místě pak křepelčí závitek s bílým burgundským.

foto
datum konání
23. 1. 2019
čas
19:00
délka
3 h
Místo konání
PORTFOLIO restaurant
kapacita osob:
20
cena na osobu
4 200,- Kč
Snoubení archivních vín s vynikajícím menu
© Rare Wine 2020 / all rights reserved
Design, koncepce, výroba: HMS design

Prohlašuji, že jsem starší 18-ti let a jsem si vědom, že tyto stránky obsahují informace o alkoholických nápojích.

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.
Více informací v zásadách zpracování osobních údajů.