Beaune Clos des Mouches 1996, Joseph Drouhin, Burgundsko, Francie, bílé
+
Parmazánová espuma, tataráček z polosušeného hroznového vína, Grani Smith želé, těsto s oříšky
-
Querceto 1999, Il Sole di Alessandro, Toskánsko, Itálie
+
Ceviche z tuňáka s lososovým tataráčkem, fenyklový salát, krvavý pomeranč, yuzu dresink
-
Ch. Pape Clement 1988, Bordeaux, Francie
+
Otevřená raviola, trhaný hovězí krk, carpaccio z červené řepy, omáčka z jeřabin
-
Ch. Beaucastel 1999, Chateauneuf Du Pape, Francie
+
Srnčí hřbet, dýně, cavola nero, kaštanová omáčka s lanýžem
-
Tokaj Aszu 5 puttonyos 1975, Oremus, Maďarsko
+
Maracuja, bílá čokoláda cheesecake, rakytník sorbet